Svar på era frågor

Förlåt att det tagit sån tid för mig att svara på era frågor. Skulle göra det i eftermiddags men blev akut inringd på jobb och kom nästan precis hem. Hoppas ni inte är sura på mig, haha!

Hur mycket har du gått ner?
Vad har du vägt som mest/minst?
Är du nöjd med din kropp?
Du är så bra, fortsätt som du gör! Kramar
Hej! Tack för den fina komplimangen! Än så länge har jag gått ner 5,6 kg. Började på 73,3 och väger nu 67,7. Har ju drygt 7 kg kvar till "drömvikten", 60 kg. Jag kan inte påstå att jag är särskillt nöjd med min kropp, vilket är hela anledningen till att jag bestämde mig för att gå ner i vikt. Vill kunna må bra över mig själv och hur jag ser ut!

Du inspererar mig till tusen ! jag tycker det är jätte intressant att läsa om din vikt ner gång och läser gärna allt det handlar om! Min ända fråga är; Hur får du motivationen till allt detta ?
Tusen tack för dina fina ord! Denna fråga är enkel för mig att svara på, då det bara handlar om en sak, jag trivs inte med mig själv, min kropp och mitt utseende. Det är inte kul när kläderna inte passar längre och när man känner sig pluffsig i allt man har på sig. Jag kan aldrig ställa mig i speglen och tycka att min kropp är snygg, aldrig. När jag passerade 70-sträcket kände jag att det fick vara nog. Jag vill kunna gå runt och tycka att jag är supersnygg och jag vill våga gå i bikini i sommar utan att skämmas. Jag är inte fet, verkligen inte, men det hade jag blivit om jag fortsatt äta onyttigt. Det kändes som att jag var tvungen att ta tag i det innan det gick för långt. Jag mår redan bättre med mig själv, så jag har inga planer på att sluta. Motivationen till att äta nyttigt finns där, jag ska bara hitta viljan och orken till att träna lite oftare också!

Vad är din favorit att äta till frukost? :)
En grov GI-macka med räkor, avokado, sallad och tomat (lyx!!), en god omelett eller en egenmixad mangosmoothie!

Hej
älskar din blogg
när du är sugen på typ godis eller något sött vad äter du då?
Hej och tack så himla mycket! Jag är nästan aldrig sugen på något sött längre, men ibland händer det väl! Då slänger jag ihop en god fruktsallad, blandar keso med frusna bär, äter en näve nötter eller något liknande. Älskar också att dippa grönsaker! Ibland händer det att jag syndar och dricker ett glas fun-lightsaft!

Hur gör du för att slippa småätandet?
Hela poängen med mitt sätt att gå ner i vikt är att småäta. Jag försöker käka något iallafall vart tredje timme. Det är viktigt att äta 3 mål om dagen plus 2-3 mellanmål för att hålla igång förbränningen. Så om du gillar att småäta, go for it, skippa godiset och onyttigheterna bara!

Sen fick jag några frågor/påståenden till, från samma IP-adress, men denna människan låtsades att vara 3 olika personer. Gulligt!

Inte funderat på att skippa fun light? det bör du tappa kilon på. :)
Med tanke på att jag max dricker ett till två glas fun light i veckan, så jag tror inte att det skulle göra så stor skillnad. Bättre att jag dricker sockerfri saft när jag är sötsugen än att jag proppar i mig en näve godis.

Du anar inte hur dåligt det är med bröd och pasta! :O
Har själv gått ner genom att skippa det. Håller med Em ovan med, saften bör du skita i. Lightprodukter är värst ju, kroppen har svårt att göra sig av med det. :) Eftersom du "svälter" dig, lär du gå upp igen snart. :)
Lite kul att du håller med dig själv, haha! Schizo much? Jag är mycket väl medveten om att bröd och pasta inte är det bästa vilket också är anledningen till att jag inte äter speciellt mycket av det. Äter nästan aldrig bröd, och när jag gör det är det en GI-macka, och max en skiva i veckan. Pasta behöver inte alls vara dåligt, inte om du äter fullkornspasta i rimliga mängder. Ni som hängt tillbaka långt bak i tiden har koll på att jag lidit utav en psykisk sjukdom i ett par år. Folk som är diagnoserad med utbrändhet, depression osv. måste få i sig energi i form av kolhydrater. Så är det bara! Min kropp fungerar inte utan det. Och det sista påståendet om att jag svälter mig är verkligen inte sant. Jag äter ca. 1500 kcal om dagen vilket är fullt rimligt om man vill gå ner i vikt och samtidigt få i sig tillräckligt mycket näring. Jag käkar för det mesta väldigt mycket mat, och jag går aldrig någonsin och lägger mig hungrig. I love food!

Postat av: Amanda

You go honey!!! Lovelovelove!

2012-01-31 @ 18:02:51
URL: http://duvansplace.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: