Food

Everybody say WEHOO! Idag har jag ätit riktigt bra! De senaste dagarna har hela viktnedgången känts otroligt jobbig vilket resulterat i att jag knappt ätit något. Då man inte äter något så lagrar kroppen minsta lilla sak man stoppar i sig, även om det är nyttigt. Detta har gjort att jag istället gått upp ett halvt kilo vilket inte är så jäkla kul. Detta, och de faktum att jag inte mått så bra de senaste dagarna har fått mig att inse att jag måste äta mer, även om det kommer ta längre tid för mig att gå ner i vikt.

Frukost: En smoothie på naturell yoghurt, banan, hallon och mango
Lunch: 100 gram mozzarella, några skivor parmaskinka, tomatsalami, en halv avocado och ett par coctailtomater
Mellanmål: En riskaka med lite smör och ost, en apelsin till det
Middag: Fetaostbiffar med pastasallad (fulkornspasta, feta, tomat, soltorkade tomater, gurka och ruccula). Tsatsiki till det.

Borde egentligen fått in ett mellanmål mellan frukost och lunch men efter frukosten gick jag och la mig igen och vaknade inte förens klockan slog lunchdags. Otroligt skönt att lägga sig i sängen ikväll och känna att man är mätt.

Ps. Till alla måltider har jag druckit rikligt med vatten. Minst 2 liter om dagen ska man ju få i sig för att öka fettförbränningen! Nu - samhällsplugg och Sveriges mästerkock på tvn! Godnatt mina fina. ♥

Postat av: Anonym

Vf äter du som du gör? Har förstått att du vill gå ner i vikt men jag menar vf äter du de olika målen som du gör? Alltså är det någon mening med att äta mellanmål eller du gör de för att de e gott?

2012-01-19 @ 18:08:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: