svar på frågestund

Vad gillar du mest med din pojkvän? Hur träffades ni? Vad föll du för? Berätta er historia :)
Hmm, vad gillar jag mest med Alex? Det är så himla svårt att bara välja en sak, allt med han är så himla bra, haha. Nej, men det bästa med honom är nog att han är så himla omtänksam. Han tänker alltid på mig i första hand och är väldigt rädd om mig. Så fort jag är ledsen är han där och tröstar mig. Han stöttar mig verkligen genom allt och är inte rädd att berätta hur kär han är i mig. Så det är svårt att bara välja en sak. Han har ett hjärta av guld helt enkelt ♥

Nu över till vår historia, hehe. Jag gick på Wieselgrensskolan i 7an då han också gick där, fast i 8an. Jag var då tillsammans med Michael som gick i hans klass och Alex var väl ingen jag la märke till sådär. Jag bytte ju tillbaka till Gantofta när jag skulle börja 8an och om jag ska vara ärlig kommer jag inte ihåg hur jag och Alex började snacka. Jag vet iallafall att han la till mig på msn och vi började prata. Vi hade ju faktiskt ett gemensamt intresse, Arsenal. Så en kväll när Arsenal spelade mot Hull skulle jag på tjejkväll och hade därför inte möjlighet att titta på matchen, så Alex lovade att hålla mig informerad under kvällen. Några dagar senare sprang vi på varandra nedanför McDonalds och jag kommer ihåg att jag tyckte han var skitsnygg, så jag slängde iväg ett sms och därefter började vi ragga på varandra. Vi satt framför webcamen och pratade flera timmar varje dag tills jag en dag var i stan och bestämde mig för att åka och träffa honom på riktigt. Det klickade verkligen mellan oss direkt och vi sågs en gång till efter det. Sen gjorde jag ett jävla snedsteg vilket gjorde att det inte blev något med honom, även om vi fortsatte att prata en hel del. Det gick lite mer än en månad och sen skulle jag ha 15årsfest tillsammans med mina vänner och Alex frågade om det gick bra att han kom dit. Så tillsammans med alla mina närmaste vänner, och Alex (haha) hade jag en helt awesome födelsedagsfest! Dagen efter smsade jag honom och berättade att jag hade känslor för honom, och då berättade han att han hade en annan tjej på g. Han sa att om jag var seriös denna gången skulle han ge mig en ärlig chans och det gjorde han. Dagen efter, på min födelsedag, kom han hem till mig och båda två märkte verkligen att det var rätt. Vi träffades 4 dagar i rad efter det och den 24 Juni blev det vi. Nu har vi varit tillsammans i lite mer än 7 månader och jag är lyckligare än någonsin. Det var verkligen meningen att det skulle bli vi, det vet vi nu.

Vad blir det för gymnasie, inriktning? Vad vill du bli när du bli stor? Vart ska du göra detta?
Jag ska gå Nicolai, hår&makeupstylist och läsa upp de högskoleförbredande ämnena för att sen plugga vidare till sjuksköterska. Konstig kombo, jag vet. Men jag vill göra något som jag tycker är kul nu i gymnasiet och inte gå en vanlig samhäll samhäll linje. I framtiden vill jag gärna bo i en storstad, typ New York eller Miami och självklart jobba där.

Vill du ha barn? Om ja, hur många?
Ohja, det vill jag. 2 stycken, en pojke och en flicka! :)

Har du och alex haft sex ? :)
Vi har varit tillsammans i mer än 7 månader, resten kan du nog räkna ut själv :P

Du ock alex har inte varit tillsamamns allt för länge, hur kan du säga att det kommer vara ni föralltid? är de inte lite fjortiskärlek? ;P skitbra blogg, men bättre uppdatering
Nä, fjortiskärlek skulle jag nog inte kalla det. Vi är så otroligt säkra på varandra så vi ser ingen anledning till att det inte skulle hålla föralltid.

När du går på gym, vad tränar du då? Asså springer du på löpband, tränar du på gym eller cyklar du?
Det är självklart olika från gång till gång, men vi säger att jag har bestämt mig för att köra ett benpass. Då börjar jag med att köra 20-30 minuter snabb joggning på rullbandet värvat med lite powerwalk och efter det kör jag igång med maskinerna, benpress osv. Avslutar med lätt jogg eller crosstrainern. Jag brukar träna ungefär 1 ½ timme :)

Hur många läsare har du om dan? Kram!
Mellan 200-250 :)

Kan du lägga upp en sminkvideo? =)
Kan jag absolut göra. Vad vill ni ha, vardagssminkning, festsminkning eller något annat?

Vad tycker du att man bör väga om man är 165 cm lång? & vad väger du?
Jag vet inte, det beror ju på kroppsform. Men om man är runt 165 säger BMIkoll att man ska väga mellan 55 - 68 kg. Jag är 164 cm lång och väger 60 kg, ska dock tappa ett par kilo till innan jag nått mitt mål.

Älskar du mig?
Mest av allt Alex <3

Vad har du för åsikt kring engångsligg? har du själv haft ett?
Inte riktigt min grej :p Men det är bara vad jag tycker, om båda parterna är med på det, så varför inte?

Vad har du för bh-storlek? Bättre uppis!!
Varierar från bh till bh, men oftast 80 B.

Dina favoritlåtar 2010?
Rasmus Seebach – Natteravn, Tokio Hotel – Hurricanes And Suns - New Track 2009, Michelle Featherstone – I'm There Too, Regina Spektor – Samson, Lasse Lindh – Radion Spelar Aldrig Våran Sång, Rihanna – Cold Case Love, Rihanna – Stupid In Love, Eminem – Love The Way You Lie, Lars Winnerbäck – Du hade tid, Lars Winnerbäck – Hugger i sten, Oskar Linnros – Från och med Du, Chris Brown – Crawl, Joshua Radin – I'd Rather Be With You [Radio Edit], Iron And Wine – Flightless Bird, American Mouth, Kent – Önskar att någon..., Kent – På nära håll, Greg Laswell – Girls Just Want To Have Fun (Demo), Håkan Hellström – Kärlek Är ett Brev Skickat Tusen Gånger, Imogen Heap – Hide And Seek, Kent – Utan dina andetag, Alicia Keys – Try Sleeping With A Broken Heart, The Verve – The Drugs Don't Work, Coldplay – Yellow,  Ett par favoriter ur min spotifylista, haha. Notera att jag inte tagit med Justin Bieber låtarna, dem kommer några frågor ner :) 

Hur "fann" du din kärlek till Justin Bieber?
Som miljontals andra - via youtube. Första låten jag hörde var Where are you know och efter det var jag såld helt enkelt.

Dina favorit Jb låtar?
Justin Bieber – Baby, Justin Bieber – Overboard, Justin Bieber – Favorite Girl (Live) - Acoustic Version, Justin Bieber – Down To Earth - Acoustic Version, Justin Bieber – Never Say Never - Single Version. Skitsvårt att välja ut favoriter eftersom jag verkligen har en stor kärlek till alla låtar. Känner mig dum mot dem andra låtarna när jag väljer någon favorit.. Men detta är några av dem bästa iallafall. Gillar dem akustiska versionerna eftersom dem är nyinspelade och han har därför en mörkare röst i dem! :)

Vilka band/artister gillar du förutom Jb?
Lyssnar på rätt många andra också, bla. Tokio Hotel, Rihanna, Coldplay, Kent, Håkan Hellström och Lars Winnerbäck.


Postat av: Anonym

Att kolla BMI är något som tjejer inte borde göra, för det har inte samma funktion på tjejer som på killar. och det mäter oftast fel på tjejer, så på den frågan med vikt och längd, hade jag nog svarat något annant.

Ens kropp ser ut som den gör och det kan ingen ändra på, men vikten har inte med hur kroppen ser ut, men kan väga mycket men va smal. sen finns det inget som säger att man väger för mycket eller för lite. skit i vikten och va nöjd med den kropp man har.. det är nog mitt svar på den frågan.en riktigt bra blogg! :D

2011-01-31 @ 13:45:42
Postat av: ebba

sjukt bra blogg! :)

2011-02-01 @ 14:45:54
Postat av: Anonym

Varför väljer du inte Drottning Blanka till gymnasiet? :)

Och hur kom du på att du ville bli sjuksköterska?

Grym blogg!

2011-02-01 @ 16:00:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: