nilssonsofia.devote.se

Här hittar ni mig framöver. Känns skönt med en nystart. Puss

shadows dancing upon the walls


Drar till en stan för en riktig mysdag med min älskling. Träning, käk och bio står på schemat.
Just det, funderar på att göra en ny blogg. Lämna blondita och börja om från början liksom. Får se hur jag gör! Puss.

i knew from the first note played, i'd break all my rules to see you

Som ni ser har jag tappat blogglusten ganska rejält, så ni får hålla ut haha. Nu sitter jag och taggar med en storfrukost innan det är dags för Nationella provet i Svenska, fri skrivning. Jobbigt att äta frukost dock, har börjat må så himla dåligt på morgonen. Aja, vi hörs väl! Puss.

i loved you first


Every song ends. But is that any reason not to enjoy the music?

i know there's sunshine beyond that rain

bakdag med moffe, mys. update ikväll :)


the moon is never bigger than your thumb


all the crazy shit we did last night


Hej darlings! Igårkväll var superbra. Förade lite med brudarna innan vi drog oss till Jonathan på födelsedagsfest. Jag och älskling drog hem vid halv 2 nöjda och belåtna innan vi somnade gott. Vaknade upp sleten som ett helvete så dagen har spenderats i sängen med massa godis och chips. Ska snart göra ve oss och dra till Wille inför kvällens bravader.

Just det, vad tycker ni om min nya hårfärg?? Ni ska få bättre bild senare :)

Conscious Collection by HM
Uppföljaren på förra året Garden Collection är här. Och jag älskar den! Ovan ser ni ett par favoriter från årets kollektion. Kommer ut i April!

just a small town girl

Har precis färgat mamis hår och hon mitt så nu sitter vi med färgen i.. kan bli spännande. Tonight's gonna be a good night iaf! Brudarna kommer hit om ett tag för att föra lite innan vi möter upp Alex och drar på fest. Inget kan förstöra min kväll, inte ens om jag windar upp utan något hår. I came to dance dance dance!


oh take me back to the startph: by me

bikbok


Halli hallå! Hur trött är inte jag? Började dagen lugnt med en timmes elevrådsmöte och sen idrott då vi körde innefotboll. På eftermiddagen hade vi workshop med en dansgrupp från danmark som lärde oss att breakdansa, rätt skoj faktiskt. Drog till Alex direkt efter skolan och där har jag spenderat min eftermiddag. Nu hade jag tänkt komma ikapp med lite skolarbete över en kopp varm choklad, så vi hörs imorgon med bättre uppis! Puss finisar.

whenever you knock me down i will not stay on the ground


Hej alla fina läsare! Dålig uppis de senaste dagarna, men jag har haft fullt upp. Idag -  Rätt okej skoldag följt med fika och shopping på väla med världens bästa morfar. Dagen avslutades med ett riktigt hårt step-pass och nu har jag precis haft en riktig myskväll med Elin. Ibland rockar livet, eller hur? Fick med mig en massa fint hem från Bikbok också, så förvänta er bilder! Puss.