q/a

Såg på facebook att du har gått med i gruppen: Sverigedemokraterna i riksdagen - ja tack! Får man fråga varför du tycker det?

Jag är mycket intresserad och insatt i politik men jag har valt att inte skriva om det och valet i min blogg av den anledningen att jag inte vill ha kritik för vilka partier jag stödjer och vilka jag inte stödjer. Men ja, jag sympatiserar med mycket av det Sverigedemokraterna tycker, och nej, jag är inte rasist. Jag tycker det är bra att dem kommer in i riksdagen, rör om lite i grytan och får dem andra partierna att öppna ögonen. Vill inte ha massa omogna kommentarer, för detta är ingen politisk blogg och jag tänker inte hålla massa diskutioner med er om politik.

Postat av: Anonym

Okej jag förstår, tack för svaret!

2010-09-21 @ 17:05:00
Postat av: rebecca

Jag håller helt och hållet med.

2010-09-21 @ 18:09:14
URL: http://thisisrebecca.blogg.se/
Postat av: Anonym

jag håller fullständigt med dig! goooood girl

2010-09-21 @ 21:23:13
Postat av: Anonym

Är du mycket insatt i politik, säger du? Hur kan det då komma sig att du sympatiserar med ett nynaztistiskt parti när du INTE är rasist?

2010-09-24 @ 15:48:09
Postat av: Anonym

SD är inte rasister. De har frågor som inte jag heller håller med om, med det har ju alla partier. Jag tycker att Sofia har rätt i att det är bra att de kommer in i riksdagen. Deras politik präglas mycket av invandrigen ja, men om du tar och läser lite om dem så är det inte själva invandrigen de ser som ett problem utan att de inte får den hjälp de behöver. De tycker alltså att vi ska stoppa invandring i mån om de invandrare vi redan har så att Sverige kan komma tillbaka på banan igen eller hur man ska säga.

2010-10-09 @ 11:29:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: