you keep me from falling apartJag vet inte var jag ska börja, men vill först och främst säga att jag är så otroligt lycklig över att jag har dig. Jag älskar när du tittar mig in i ögonen och kysser mig, när din hand letar sig mot min i mörkret. Du är verkligen det finaste och mest värdefulla jag har och ord kan inte ens förklara hur mycket jag värdesätter dig Alexander. Även om vi snart har varit tillsammans i 5 månader så är jag precis lika nykär och jag faller precis lika hårt som jag gjorde för dig den dagen det blev vi. Jag tänker inte ljuga och säga att jag aldrig träffat på kärlek förut, men det jag känner för dig är så mycket mer än det. Vad jag förut trott var kärlek är inte ens en bråkdel av vad jag känner för dig. Du är inte bara min kärlek, du är även min bästa vän. Du är den jag delar allt med, den jag delar all min glädje samt min sorg med. Jag litar på dig till 110 % och det enda skälet till att jag öppnar mig så mycket för dig är för att jag vet att du aldrig, aldrig någonsin, skulle göra någonting för att såra mig.

Jag hade aldrig trott att jag skulle hitta mitt livs kärlek vid 15 års ålder men du har bevisat min motsats. Folk kan tycka att vi är naiva, att vi är för unga för att ge allt för någon, men det hade varit så fel att inte göra det. Att inte ge allt när man har hittat något så äkta och någon som kompletterar en på alla sätt bara för att man är ung, det är då man är naiv. Vi har lärt oss att stänga ute folks åsikter, för vi båda vet att dem inte kan sätta sig in i vad vi har. Du hittade mig när jag var på botten och du läkte mitt brustna hjärta. Vi båda vet att om det inte hade vatt för dig hade jag inte varit på den platsen som jag är idag. Jag hade varit kvar på botten, i desperat behov av att hitta någon som för stunden kunde dra mig upp och få mig att må bra.

Men tack vare dig, så finns det inte många stunder av sorg i mitt liv. Dem enda gångerna jag är riktigt ledsen är när jag är utan dig, som i denna stund, när jag skriver denna text. Jag befinner mig på andra sidan jordklotet och även om jag vet att detta gör vår kärlek tusen gånger starkare så kan jag inte låta bli att sakna dig, otroligt mycket, varje dag, varje sekund. För du är trots allt mitt livs stora kärlek, och att åka ifrån dig måste vara det värsta jag någonsin gjort. Jag saknar allt med dig, men mest av allt saknar jag våra nätter. Jag saknar det sättet som du håller om mig på när vi ska sova och jag saknar att veta att du gör det bara för min skull, när du egentligen vill sova på vars en sida av sängen. Jag saknar att höra dig säga godnatt älskling och jag saknar att ligga och vänta på att du ska somna bara för att få ligga och titta på dig och höra dina andetag. Jag saknar att bli väckt på morgonen av dina kyssar och jag saknar att ligga och kramas i flera timmar framför något dåligt program på tvn. Jag saknar dig Alexander, och jag saknar din kärlek.  Jag älskar dig mest av allt. I'll be home soon. ♥


Postat av: cassandra

Har det verkligen gått 5 månader? Gud så snabbt tiden har gått, minns när jag träffade dig utanför sundpärlan och du berättade hur du kände för honom, är glad för din skull hjärtat :D

2010-11-04 @ 21:31:28
URL: http://cassandraklemm.blogg.se/
Postat av: alleballe

du är underbar, jag älskar dig <3

2010-11-05 @ 10:55:10
Postat av: emmy

Så otroligt söta ni är! Så äkta.

Även om jag inte känner dig så är jag glad för eran skull, man blir alltid så glad när man läser sånt här. Riktigt fint! :)

2010-11-05 @ 11:10:09
URL: http://hammelfeltemmy.blogg.se/
Postat av: jossan

man blir så glad när man läser detta. sjukt gulligt!

2010-11-08 @ 09:48:26
URL: http://accordingtojs.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: