SLUTA SÄG FÖRLÅT FÖR DU SLITER UT ORDET

Det är inte ofta jag skriver om sånt här, tömmer mina känslor och min sorg och min ilska i bloggen. Men idag känner jag att det behövs. Det känns som någonting fattas inom mig, jag känner mig tom. Jag vet inte vem jag kan lita på längre eller om jag kan lita på någon. Folk hugger alltid mig i ryggen, ingen stannar kvar och ingen tror på mig när det i själva verket är jag som talar sanning. Igår var nästan alla mina vänner på någon random fest mitt ute i ingenstans dit jag inte var bjuden. Och visst, det accepterar jag. Jag umgås inte med tjejen som hade festen så det rörde mig inte i ryggen. Men när jag nu dagen efter fått reda på att en jävla massa skitsnack om mig cirkulerat hela kvällen, kan jag inte låta bli att reagera. Människor är så fega, när jag frågar dem som hört skitsnacket så säger dem att dem inte kan berätta. Det är väl inte så jäkla svårt att bara säga vem som går runt och snackar en jävla massa om mig så jag kan få prata med dem. Jag förstår inte, människor man i flera år trott att man kan lita på visar sig inte alls att stämma in med den bilden längre. Jag förstår inte hur folk kan vara så jäkla ytliga, hur man inte kan stå för vad man säger. Varför gå runt och skapa lögner och vända folk imot mig? Har man inget bättre för sig eller? Ni som snackar skit och ni som tror på skitsnacket, bara lägg ner. Ni är så jäkla patetiska så det inte är sant.

Postat av: cassandra

<3

2010-03-28 @ 16:28:44
URL: http://cassandraklemm.blogg.se/
Postat av: bloom

jag var där ;P men haha hörde inte något om dig ?

vad är det för skit snack?

2010-03-28 @ 16:47:22
URL: http://amelaabloom.blogg.se/
Postat av: denise

några berättade att du hade skrivit om min fest här så var tvungen att kolla.

men vad är det för skitsnack som skulle gått om dig på festen?

och jag känner ju inte dig skulle bara kännas konstigt att bjuda dig då eller låta dig komma när du frågade?

om du har något som du vill berätta till mig så gör inte det såhär, jag hatar bloggar. inget emot dig, men jag gör inte det. jag vill att du berättar det för mig i rl då sofia. :)

jag är inte sur men detta är bara löjligt, haha2010-03-28 @ 16:56:38
Postat av: Anonym

synd om dig

2010-03-28 @ 17:04:39
Postat av: emelie

förlåt sofia, men detta är ganska patetiskt?!

för det första var det ingen "random fest mitt ute i ingenstans". denise hade fyllt år och ville fira det med sina närmsta vänner. Och du varken hälsar i skolan, eller är vän med henne överhuvudtaget. ni känner inte varandra. De flesta av folket som var där umgås du aldrig heller med, och vissa känner du inte alls.

jag var också på festen, men hörde inte ens ditt namn nämnas. vi hade en sjuk rolig kväll, utan några tankar på att ha tid med att snacka skit.

varför ta åt dig överhuvudtaget, om personerna som sagt detta till dig inte ens vågar, eller kan säga vem människorna är som gjort det? det låter ju inte så trovärdigt. vad är det för skit snack överhuvudtaget, och vem var det som nämde de? eller kan du inte heller berätta va de handlar om, utan bara skriva detta inlägget?

jag håller med denise. detta är löjligt.

2010-03-28 @ 17:32:37
URL: http://emeeeliiiie.blogg.se/
Postat av: Anonym

skit i dem, skit i skitsnacket, (blev mycket skit där)

du är så jävla mycket bättre än dem som håller på så och den enda anledningen till varför dem säger saker om dig är för att dem är avundsjuka och har brist på annat att prata om, stå på dig, skit i idioter och umgås med folk du verkligen litar på och som är äkta!

2010-03-28 @ 17:39:46
Postat av: joy

hej sofia.. ! jag var på festen och vill bara säga att det var inte ett ända ont ord jag hörde nån stans om dig. Ville bara att du skulle veta. vill inte lägga mig i men bara så du vet. :) /joy

2010-03-28 @ 18:33:55
URL: http://bolgeeert.blogg.se/
Postat av: Mandie

Vi pratar om detta på tisdag!!!

Över en fika? <333

2010-03-28 @ 19:52:38
URL: http://aamandaduverell.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: