-Hur kommer det sig att du har bytat från fjortisstilen och till din egna?

Svar: Jag vet inte varför ni har fått för er att jag någonsin varit fjortis. Jag menar, jag har aldrig varit en sån tjej med sönderblekt hår, reflexväst, totteband på benen + kattsträck på kinderna. Jag har heller aldrig druckit mig asplakat och stått utanför skolan och rökt som en skorsten. Jag kanske sminkade mig rätt mycket för  ett år sen men det var för att jag hade så dåligt självförtroende och inte trivdes med mitt utseende. Jag antar att jag växte upp och insåg att jag såg bra ut utan allt klet i ansiktet.

Mitt intresse för kläder kom när min bror blev tillsammans med Alice. Alla sa alltid att hon såg så bra ut och hade så fina kläder så det var väl hon inspirerade mig från början. Jag menar, jag har alltid tyckt om kläder och alltid haft en känsla för mode men jag har aldrig vågat sticka ut. Men någonstans på vägen tröttnade jag att se ut som alla andra och började vara mig själv.


Jag för ca 1 år sen.

Postat av: alice

hihi aw mitt hjärta <3 love you

2010-03-18 @ 18:33:24
URL: http://aliicen.blogg.se/
Postat av: cassandra

vart hittade du rosringen? :D love

2010-03-18 @ 18:40:51
URL: http://cassandraklemm.blogg.se/
Postat av: Anonym

du är helt klart mycket snyggare nu , både klädesstil och ansikte och kropp , fortsätt så sofia:D:Ddu borde ha super bra självförtroende med ditt utseende :D

2010-03-18 @ 19:04:56
Postat av: Mosmos

Lilla Fialottan, du är så fin precis som du är. Inget smink i världen kan förbättra något som redan är perfekt.

Puss/J

2010-03-18 @ 19:22:14
Postat av: evelina

jätte söt både då och nu!

dock tycker jag mer om din stil nu för att du vågar sticka ut :)

och du borde verkligen tycka om dig själv för den du är, fortsätt bara med att vara dig själv, det är då du kommer längst!love your blogg, puss

2010-03-19 @ 13:58:04
Postat av: EVELINA LUNDBERG

tycker det är bra att du vågar sticka ut, att du inte skäms. själv har jag börjat skita i vad andra tycker om min stil. visst, det är jättekul om andra tycker att jag har fina kläder men jag har på mig vad jag tycker är fint sen skiter jag i om andra inte tycker det. fortsätter läsa din blogg, puss :)

/basen från kören.

2010-03-21 @ 21:48:52
URL: http://evelinamathildalundberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: