RESUMÉ AV ÅR 2009 DEL 3

I början av Juni var jag också hemma från skolan dock gick jag i skolan den sista veckan innan avslutningen. Jag bestämde även mig för lämna Wieselgrenskolan efter ett år och gå tillbaka till Gantofta. Efter avslutningen hade vi fest på Gröningen där en hel del saker hände, en helt crazy kväll. Min låtsasbror Max tog även studenten och jag träffade Niklas för första gången. Jag fyllde 14 och fick massa fina presenter och åt massa god mat. Dem soliga dagarna spenderades tillsammans med Zahraa & co. på gröningen och dem regniga hemma framför OC med Anna.
Zahraa, Jossan och jag när vi var på utflykt med skolan.
Zahraa och jag dagen innan skolavslutning, galen kväll!
På skolavslutningen, grät floder för att jag skulle lämna Wiesel haha.
En mysig sommarkväll på gröningen med Zahraa & co.
Julis vardagar var väl i princip som Junis, hängde på gröningen, käkade glass och kollade på massa snyggingar, hihi. Jag och Zahraa svor denna månaden på att vi aldrig igen skulle äta på McDonalds men se, hur gick det? Inte så jättebra tycker jag. Min dåvarande bästa vän André konfirmerades och jag fortsatte springa efter Niklas som om det någonsin skulle bli något. Vad hände sen? Jo, just det! Jag åkte till Göteborg där jag tittade på Gothia cup och blev förälskad i Mogge, en kille i min brors fotbollslag. Vi hade jätteroligt under den veckan, hängde på Liseberg, shoppade osv. Men när jag kom hem slogs jag av vardagen igen och gick tillbaka till att jaga Niklas. Mina kusiner från Stockholm kom och hälsade på också var det självklart årets höjdpunkt, jag startade bloggen. Min mamma fyllde år också var det Helsingborgsfestivalen! Var även på massa konserter både under festivalen och på Sofiero.
Jag och Mogge i kön till Colorado på Liseberg.
Jag och André under en fotbollsmatch på Gothia.
Sjöng "Strong enough" på Helsingborgfestivalen, blev dock inte riktigt som det skulle..
Jag, Simon och Zahraa på festivalen innan vi skulle kolla på RixFm. Jag och Simon fick träffa Janet backstage och hon var supertrevlig.
Var och såg Darin med Zahraa på festivalen.
Fick Darins autografer! Hahaha kunde inte andas på typ en timme efteråt.
I väntan på tåget hem efter vi hade sett Joddla med siv!
En myskväll hemma hos Stigborgs med hela stora familjen ♥
På Bakken med stora tjocka släkten!
Kollade Måns, Lena & Orup på Sofiero med hela Gantofta if + Niklas.
Under Augusti lappade jag och Anna verkligen ihop vår vänskap och umgicks i princip varje dag. Vände på mitt dygn när Niklas höll mig vaken till 3 på nätterna och sov säkert till 2 på dagen. Jag blev förälskad, på riktigt, inte i en människa utan i en film, i Twilight. Såg Twilight för första gången efter att ha läst första boken och jag skämtar inte när jag säger att jag såg den säker 40 gånger under Augusti månad. Jag köpte The Sims 3 samma dag som det kom ut och nördade satan. Den tjugonde började jag på Gantofta skolan ett år efter att ha varit på vift, fick dock en hel del problem när jag kom dit för jag skötte inte skolan som ni nog vet sen tidigare. Hände inte speciellt mycket under resten av månaden förutom att jag, Tammie och Anna var på bjuvsfestivalen.
Jag och Elin en dag efter skolan.
Tammie jag och Anna innan bjuvsfestivalen.
En morgon innan skolan, kommer ihåg denna dagen skarpt, haha KNOOOOOFFFFFF.

Postat av: av

vart har du köpt det rosa linnet som du har i näst sista bilden?

2010-01-01 @ 20:39:27
Postat av: Sofia Nilsson

sv till av: h&m :)

2010-01-01 @ 21:49:30
URL: http://blondita.blogg.se/
Postat av: alice

Fan vilken liten värld vi bor i ;) haha!

för om jag inte har helt fel för mig så är det där Morgan Frej ;)

2010-01-01 @ 22:58:25
URL: http://aliceiopebiyi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: