allmäna söndagstankar

Godkväll alla söta bloggläsare! Inte uppdaterat på någon timme, saknat mig? ;) Har legat och tittat på tv, först såg jag Royal Pains, skitbra var det. Fast har inte riktigt fattat om det går på lördagar eller söndagar, liksom de va reklam på tvn och då stod det lördag, men jag såg på det idag och det är ju söndag.. Någon som vet?

Sen OTH ofc, finns nog inget bättre program än det som går på tvn. Dock har alltid OC varit mitt favoritprogram, men det går ju inte på tvn längre så räknar inte med det. Dock har jag och Anna ju sett boxarna over and over again.. Tröttnar aldrig liksom!

Sen var det då Top Model, tyckte de va rätt tråkigt avsnitt idag, längtar redan tills nästa då dom ska få sina makeovers, det är ju det roligaste av allting! Kul att se alla som blir hysteriska av att typ förändra sitt hår? Själv ska jag färga mitt hår om en månad, är lite nervös eftersom jag bara haft blondt hår hela mitt liv, men det ska bli spännande med en förändring! Hur blir det med namnet blondita? Ja de får vi se, men bloggen kommer iallfall fortsätta som vanligt. Liksom utan min blogg är jag ingenting, så sant så!

Nu ska jag ta en hyfsat kall dusch för jag sitter och svettas framför kaminen med en kopp varm choklad i handen och datorn i knäet, det kan inte bli mysigare! Så höstigt.

Ska även välja kläder till imorn, måste vara snygg eftersom jag faktiskt ska praoa i en  klädesaffär, MQ somsagt. Men när är jag inte snygg? =) Haha, skoja bara, kör ingen  Dessie style här och skryter om hur nöjd jag är med mitt utseende, men hyfsat bra ser jag väll ut kan jag tycka :) Nej gud vad jag babblar på om onödiga saker, brist på saker att skriva om i guess, haha! Men vi hörs kanske innan jag går och lägger mig annars får ni ha en fin kväll allihopa ♥

Postat av: alice

fyfan vad töntig inlägg haha :D men gillar din blogg ändå, och förresten har vi nog träffats? Eller känner du anna jensen? :)

2009-09-13 @ 21:49:50
URL: http://aliceiopebiyi.blogg.se/
Postat av: LINNESSY

Hejhej,

Nu har jag en vckans blogg på gång som om du vill vara med så kan du anmäla dig i min blogg ?!

Linnessy.blogg.se

2009-09-13 @ 22:47:53
URL: http://linnessy.blogg.se/
Postat av: alice

då kanske du känner Sigrid också? Vi är iallafall bästa vänner hihi :) (L)

2009-09-14 @ 13:13:05
URL: http://aliceiopebiyi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: