Hemma nu!

Hej bloggen! Sämst uppdatering idag, men kom hem ca 2 timmare senare än förväntat eftersom jag även skulle iväg och träna, hade jag helt glömt bort -.- Men nu är jag hemma iallafall, är helt slut! Mina ben är helt döda eftersom jag har gått en hel dag. Just det, ska berätta om praon också ju =)

Simon kom till mig 9, skulle ta tåget kvart över 9 men självklart var det försenat en kvart så vi fick stå och vänta lite längre vilken resulterade att stackaren Simon kom försent första dagen eftersom han skulle hela vägen bort till väla! Men jag gick iallafall in till espresso house och köpte en vaniljbulle och en latte till frukost innan jag gick vidare bort till MQ. Fanns inte jättemycket att göra den första timmen men sen kom det in 3 lådor nya kläder så jag fick sätta larm på allting och sen lägga och hänga ut det i butiken.

Var klar med det vid 12 och då mötte jag upp Zahraa som också praoar denna veckan så gick vi till donken, träffade Jullan och hennes vän också käkade vi. Var tillbaka på jobbet vid 1 så gick jag mest runt och fixade i affären, hängde upp skjortor. Slutade vid 4, gick och mötte upp Alice baby sen tog vi tåget hem. Drog direkt till träning och nu kan jag inte skriva mer för jag och Alice brallis ska sjunga karaoke :) Hörs sen! Puss ♥


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: