Åh, äntligen kan jag skriva!

Hej bloggen. Ingenting blev som planerat idag, blev ingen träning och jag gick aldrig och delade ut lappar. Somnade fan direkt när jag kom hem och sov till klockan 6, sen var jag tvungen att äta och sånt så jag hann aldrig.. Fy på mig! Men är supersliten idag också, blir ju så när man går hela dagen!

Har haft rätt mycket att göra idag också faktiskt. Började morgonen med att träffa en annan praktikant som gick 3an i handelsprogrammet som var där varje onsdag/torsdag, gjorde min dag ännu roligare att ha någon som var hyfsat nära min ålder att prata med under tiden vi jobbade. =) Men alla tjejer som jobbar där är supertrevliga, så jag trivs verkligen jättebra! 

Unde förmiddagen packade jag upp varor, larmade allting, hängde ut i affären as usual. Sen vid 12-tiden gick jag och mötte upp Zahraa så gick vi till Donken och käkade lunch. Så kom Kalle dit, tog min milkshake och gick iväg, trevlig snubbe det där! Haha skoja, love u anyway ;) Gick och köpte lite godis, sen gick jag tillbaka till MQ.

Fick lägga ner häften om nya byxor i alla påsar som låg bakom kassan, det tog ett tag ska jag säga er! Också lärde jag mig att göra paket, haha kände mig som ett retard när Annika sa åt mig att slå in en slips till två stycken (asheta) killar och jag visste inte hur man skulle göra.. Pinsamt läge där! Slutade med att jag i en timme stod och gjorde låtsaspaket och drog sånna presentband =) Fick gå en timme tidigare eftersom det inte fanns så mycket att göra, så jag gick in till espresso house och köpte en latte, och sen vidare till knutan för att ta tåget hem! =)

Låter som en härlig dag va? =)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: