Sofia..◊ Kärleksåret 09!
När 2009 började var jag redan lyckligt förälskad i Michael, men efter alla bråk och med tiden gled vi ifrån varandra och det tog slut i början av sommaren.
Även om jag i början blev lämnad efter ett 5-månaders förhållande så sörjde jag inte länge! Jag har aldrig varit en sån tjej som "playat" förut, har alltid fattat tycke för en person och sedan hållt mig till den. I slutet av juni träffade jag N, en 4 år äldre kille med sjuk humor och ett sjukt fint hjärta. Jag kan bara säga att jag föll pladask, jag ska inte ljuga. Dom stunderna vi hade tillsammans var sjukt härliga och jag skulle inte byta ut dom mot något! Men vår åldersskillnad accepterades inte av folket runt omkring, värken våra föräldrar eller vänner. Jag tror även anledningen att vi gled ifrån varandra var att han tyckte de va lite småskämmigt att ha en 4 år yngre tjej. Men somsagt, när det bara var jag och han så var jag så lycklig, och jag fick verkligen ett problem med att glömma han.

Min andra sommarromans hände i Göteborg under gothia cup när jag föll för en av min brors bästa vänner, M. Vi spenderade ungefär en vecka tillsammans i gbg på Liseberg och sånt mysigt. Men när jag kom hem slogs jag av verkligheten igen och insåg att jag inte riktigt släppt tag om N. Jag fortsatte ändå träffa denna killen men tillslut insåg jag att det bara inte fungerade. Så, jag började umgås med N igen men jag fick mitt hjärta krossat ännu en gång.

Så, i slutet av september jag gick tillbaka till M och försökte få det att fungera. Jag insåg inte att jag sårade han såpass mycket som jag gjorde. Jag strulade rundor med andra, dissade han hit och dit tillslut orkade ingen av oss mer. Jag gick tillbaka till mitt gamla ex Hampus och försökte att få det att fungera där också, jag var helt enkelt i desperat tillstånd av att ha en pojkvän. Hade även en veckoperiod med en kille från min skola och även R, en av mina närmaste vänner sen 4an, men det kändes bara jättekonstigt..

Men nu vill jag bara informera om att jag är lyckligt förälskad och har planerat att förbli de! ;) Inget mer playande, strulande hit och dit. Denna gången satsar jag fullt ut! ♥


Boys boys boys.. Bild från en av mina sommarromanser.

Postat av: Anonym

hehe kul inlägg .D

2009-10-10 @ 21:25:21
Postat av: Anonym

glad för din skull :D <3

2009-10-10 @ 21:56:07
Postat av: Anonym

varför har du suddat över din kille?

2009-10-11 @ 12:14:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: