091007

Hejsan allihopa. Hoppas ni har haft en bra dag än så länge! 

Dock har jag vatt extremt trött, pluggade till klockan halv 3, sen fick jag 3 timmars sömn eftersom jag klev upp ur sängen halv 6 imorse för att plugga lite till. Glömde totalt bort tiden så kom lite försent till skolan men det är okej ibland, hihi. 

Började min dag med livskunskap, vi skulle diskutera vilka som är svenska/vilka som inte är svenska, när man blir svensk osv. Och jag som har mina åsikter hade rätt mycket att säga. Vissa saker ska inte tas upp på bloggen, men mina åsikter är mina åsikter, jag tycker tex. inte att bara för att en person är född i Sverige är den svensk. Visst, den kan vara svensk medborgare men man är inte svensk om man inte har svensk bakgrund och svenska föräldrar tycker jag. Tolka inte detta fel och tro att jag har någon imot invandrare, för det jar jag inte. Sen hade vi svenska, kommer faktiskt inte äns ihåg vad vi gjorde så något tråkigt måste de vatt.. Efter det hade vi Engelska och lyssnade på varandras redovisningar. Som tur va hade jag och Simon lite flyt så vi behöver inte göra vår redovisning fråns nästa onsdag. 

Efter lunchrasten hade vi då det fasade NO-provet, och så som jag förväntat var det skitsvårt. Gjorde så gott jag kunde och svarade på alla g frågor och alla vg/mvg frågor, sen betyder ju inte det att de gick bra. Blir väldigt nöjd med ett VG om jag lyckas få de!
Kemi är inte riktigt min grej.. Slutade min skoldag med en seg mattelektion där jag och Simon mest satt och snacka. Ska snart lägga mig ett tag och sova, skulle egentligen tränat men nej, träningen blev inställd.

Hörs sen! ♥

Postat av: Mimmi

jag har samma åsikt som du när det gäller om man är svensk och jag hoppas du får vg på provet.

2009-10-08 @ 08:06:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: