RESUMÉ AV ÅR 2009 DEL 1


Under Januari månad umgicks jag en hel del med Nadja Jaber eftersom hon faktiskt bodde hemma hos mig. Vi gjorde massor med saker, rände rundor på Ekebo, shoppade och bara umgicks. Jag startade även ett förhållande tillsammans med Michael och tillsammans med Jacob skolkade jag en hel del från skolan och missade en massa prov.. Min pappa fyllde även år men hur vi firade han minns jag inte riktigt. En hyfsat bra månad om jag får säga det själv.


Första pussbilden på mig och Michael.

Här var man jätteblond, haha.

Livet rullade på som vanligt, sket för det mesta i skolan och umgicks 24/7 med Michael. Började även bli riktigt bra vän med Naomi och sov hos henne typ varje måndag-tisdag och minst en gång varje helg. Jag klippte mig och bestämde mig för att göra som min modeikon Taylor Momsen, klippa lugg. Ni får ursäkta om det inte blir så mycket bilder från de första månaderna för alla finns på datorn som är sönder tyvärr.


Jag och Naomi precis innan vi hade gräddkrig och förstörde hela hennes längenhet, haha.

Jag och Nadja Jacovidou, min dåvarande bästa vän.


I Mars umgicks jag med Michael, haha inte speciellt ovanligt. Hade också utväcklingssamtal och fick IGvarning i flera ämnen. Ångrar mig nu att jag inte skötte skolan på Wieselgren också. Vad gjorde jag mer? Inte speciellt mycket, det var nog en rätt lugn månad tillsammans med dåvarande kärleken. Spelade också första seriematchen OCKSÅ FICK JAG GLASÖGON PÅ HELTID.


Jag och mitt lag efter första seriematchen. Kommer ihåg hur galet mycket jag frös!

Nej, nu får det räcka för idag, jag fortsätter imorgon. Nu ska jag dra mig hem till Zahraa, gå ut och käka och sedan vidare hem till Gabi för att göra ve oss. Hörs kanske senare och om inte så önskar jag er en jätterolig nyårskväll! Easy on the drinks, hehe..

Postat av: julia

gott nytt år =)

2009-12-31 @ 15:43:45
URL: http://jjuliees.blogg.se/
Postat av: Hannes Mauritzson

Har du valt ut din party outfit, middags outfit ännu? ;)Kram

2009-12-31 @ 17:09:59
URL: http://mauritzsonhannes.blogg.se/
Postat av: naomi

åhh, jag saknar den tiden sofia :(

HAHAH gräddkriget gick väldigt bra , du skulle bara veta vad min mamma sa dagen efter hahah;)

så mycket minnen jag har med dig :o

saknar dig <333

2010-01-01 @ 15:24:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: