I BURN UP IN YOUR ATMOSPHERE


Finns bara ett ord för att beskriva detta.. magiskt.
Ni har säkert inte gått miste om min ipod uppe i hörnet där bland annat denna låt finns att lyssna på. Ni kan även lyssna på mina andra favoritlåtar just nu. Som ni kanske märkt har jag rätt blandad musiksmak så någon ska förhoppningsvis falla er i smaken. Ska försöka hålla den uppdaterad med jämna mellanrum för det finns så jäkla mycket bra musik där ute som jag vill dela med mig av till er. Jag rekomenderar att ni lyssnar på någon av låtarna gjorda av Muse, finns inget som är så bra som de bandet!

Imorgon ska jag på ett möte inne i Helsingborg vid 10-tiden så jag tar mig friheten att skippa första lektionen på morgonen och sova ut ordentligt så jag är pigg och fräsh. Dock vet jag inte hur länge mötet varar men jag gissar på några timmar så då kanske jag hinner tillbaka till dem sista lektionerna i skolan. Och eftersom morgondagen kan bli rätt intensiv ska jag nog avsluta dagen med en joggingtur till solariumet. Nej, efter att precis ha tagit ett bad ska jag nu måla mina naglar och använda min nyhandlade ansiktsmask av choklad. Har ploppat upp några elakingar i mitt ansikte dem senaste dagarna så.. Pray for a miracle!

Postat av: Anonym

FAN VA UNDERBART!

2009-12-13 @ 21:55:41
Postat av: Anonym

vadå för möte?;O

2009-12-13 @ 22:04:31
Postat av: Anonym

du är ALDRIG i skolan ofta du kommer få ngra betyg? :s

2009-12-13 @ 22:29:43
Postat av: O

Snälla! Inte kommer få några betyg? Om du läst hennes blogg de senaste veckorna kanske du märker att hon inte varit i skolan de senaste dagarna och om du läser ännu mer märker du oxå att hon har mått ganska dåligt och kanske inte har mått bra nog att gå i skolan.

2009-12-13 @ 22:48:50
Postat av: Anonym

kan inte du lägga ut en video när du sminkar dig? asså ett sminktips? snälla

2009-12-14 @ 07:43:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: