HÖJD STATISTIK + SVAR PÅ FRÅGA


Bugar, bockar och hälsar ca 50 nya läsare välkommna till min blogg. Statistiken har verkligen höjts i helgen och jag hoppas att ni nykomlingar stannar. Imorgon hade jag tänkt göra en videoblogg på morgonen så ni kan få se hur jag sminkar mig osv, kul va? En läsare frågade om det idag och jag har faktiskt tänkt på det ett tag så jag lägger upp den någon gång imorgon! Nu till svar på en fråga:

Hur kan du få ditt hår att se så fint ut? Asså utan slitet helt frächt?
Först och främst vill jag säga tack haha. Tycker inte alls mitt hår är fint just nu. Några månader sen jag slingade det brunt så jag börjar få utväxt så en ny tid hos frisören står snart på schemat. Men nu över till frågan, mitt bästa tips för oslitet hår är att göra som jag, dumpa plattången. Min plattång var typ som min bästa vän förut, plattade håret minst 3 gånger om dagen vilket slitet något enormt. Skit även i att blondera/bleka håret hemma utan skrapa istället ihop lite pengar och få det färgat, tonat eller slingat hos en frisör, sliter mindre + att resultatet alltid blir mycket snyggare. Många bloggare tipsar om hårinpackning osv, har aldrig vatt en favorit hos mig, jag tycker bara det kliar efter ett tag haha. Jag använder kanske hårinpackning en till två gånger i månaden och använder mig då av L'Oreals Absoulut Repair som går att köpa lite överallt för 299 :- Annars tipsar jag bara att ösa i med balsam i håret och låta det sitta i ca 5 minuter. Föna även inte håret eftersom det sliter. Använd inte heller hårband eller klämmor med metaller som också sliter. Gör som jag gör, tvätta varannan dag ungefär och sen bara låt det va, håret är alltid finast naturligt. Jag gör aldrig någonting med mitt hår, låter det vara som det är eller sätter upp det i en slarvig tofs.

Ni får gärna skicka frågor till min blogg men skriv då gärna med er mailadress så jag kan svara direkt till den!

Postat av: jessicadanesh :)

jättefin blogg du har där sofia,

fortsätt så!

2009-12-14 @ 22:13:32
Postat av: jessicadanesh (L)

jättefin blogg du har där sofia,

fortsätt så!

2009-12-14 @ 22:15:29
Postat av: Jenny

Apropå hår! Jag har värsta produkten som du måste prova när jag kommer ner. Påminn mig, och ha inte nytvättat hår då. Puss!

2009-12-15 @ 10:27:14
Postat av: Anonym

använder inte du ditt löshår??<3

2009-12-15 @ 15:15:22
Postat av: Anonym

Balsam sliter oxå på håret ..

2009-12-15 @ 19:39:28
Postat av: Anonym

vad använder du för makeup en vanlig vardag?

har du puder eller foundation, eller låter du bara din hy vila? <3

2009-12-15 @ 20:58:50
Postat av: Hanna

Du har jättefin blogg, & söt är du! (:

2009-12-16 @ 09:54:21
URL: http://absoluthanna.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: